Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Nőnek öltözve fosztották ki

2004.05.06. 15:31
Elfogta a rendőrség azt a három férfit, akik nőnek öltözve fosztottak ki egy járőkelőt a Nyugati téri aluljáróban. Az eddigi adatok szerint a három - 31, 34 és 44 éves - férfi szerdán este kilenc óra körül ismerkedett meg a későbbi sértettel.

Rövid beszélgetés után betértek egy kocsmába, ahol a férfi a nőknek öltözött triónak sört, vodkát, konyakot fizetett, és ő maga is jócskán fogyasztott szeszes italt. A transzvesztiták szexuális ajánlatokat tettek a férfinak, majd ölelgetni és simogatni kezdték, és vele együtt eltávoztak a kocsmából.

Útközben azonban - a sértett elmondása szerint - a trió tagjai már nemcsak ölelgették alkalmi partnerüket, de a zsebeibe nyúlkáltak és a táskájában is kotorásztak. A férfi ugyan megpróbálta elhárítani a közeledést és az ajánlatokat, ám amire le tudta rázni magáról a "rajongóit", addigra azok már magukhoz vették a pénzét és értékeit.

A közelben tartózkodó rendőrjárőr azonban észrevette a sértett közeléből távozó, nőnek öltözött férfiakat, ezért követni kezdte őket. Végül a VIII. kerületi Blaha Lujza téren beérte és elfogta a triót, majd előállította a Nyugati Pályaudvari Rendőrösre. Az ügyben a további eljárást a BRFK VI-VII. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.