Ágnes
-13 °C
0 °C

Két rablás elkövetőit fogták el

MTI
2004.05.24. 15:52
Rövid idő alatt két takarékszövetkezeti kirendeltséget is kiraboltak azok a fegyveres támadók, akiket a Békés és Csongrád megyei rendőrök közös nyomozás eredményeként a napokban fogtak el, s előzetes letartóztatásba helyeztek - hangzott el a két megye rendőri vezetőinek hétfői sajtótájékoztatóján Békéscsabán.

A tettesek a feltételezések szerint április 5-én a Csongrád megyei Ambrózfalván raboltak ki egy takarékszövetkezeti kirendeltséget, majd 26-án a Békés megyei Végegyházán történt hasonló rablás. Az első alkalommal közel egymilliós zsákmányt sikerült elvinniük, a második alkalommal az egymillió forintot is meghaladta a rabolt összeg, ekkor fegyverrel levegőbe is lőtt az egyik elkövető.

A két megye rendőreinek együttműködése alapján megtalálták a gyanúsított tettestársát is, aki feltáró, részletes vallomásában még az általuk használt fegyver feltalálási helyét is elárulta a rendőröknek.

Az elkövetőkkel szemben fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, előzetes letartóztatásuk mellett folyik az eljárás.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.