Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Két rablás elkövetőit fogták el

MTI
2004.05.24. 15:52
Rövid idő alatt két takarékszövetkezeti kirendeltséget is kiraboltak azok a fegyveres támadók, akiket a Békés és Csongrád megyei rendőrök közös nyomozás eredményeként a napokban fogtak el, s előzetes letartóztatásba helyeztek - hangzott el a két megye rendőri vezetőinek hétfői sajtótájékoztatóján Békéscsabán.

A tettesek a feltételezések szerint április 5-én a Csongrád megyei Ambrózfalván raboltak ki egy takarékszövetkezeti kirendeltséget, majd 26-án a Békés megyei Végegyházán történt hasonló rablás. Az első alkalommal közel egymilliós zsákmányt sikerült elvinniük, a második alkalommal az egymillió forintot is meghaladta a rabolt összeg, ekkor fegyverrel levegőbe is lőtt az egyik elkövető.

A két megye rendőreinek együttműködése alapján megtalálták a gyanúsított tettestársát is, aki feltáró, részletes vallomásában még az általuk használt fegyver feltalálási helyét is elárulta a rendőröknek.

Az elkövetőkkel szemben fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, előzetes letartóztatásuk mellett folyik az eljárás.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.