Miklós
-7 °C
2 °C

Távolsági busz ütközött kisteherautóval

MTI
2004.06.10. 11:03
Frontálisan ütközött csütörtökön reggel Kiskunfélegyháza közelében egy zsúfolt távolsági busz és egy kisteherautó; egy utas súlyosan, a kocsi sofőrje életveszélyesen, a busz vezetője és két utas könnyebben megsérült - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.

A Tisza Volán menetrendszerű távolsági autóbusza az E75-ös főúton, a 117-es kilométerszelvénynél frontálisan ütközött egy kisteherautóval, amelyik szabálytalanul előzött több járművet - mondta el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hortobágyi István őrnagy tájékoztatása szerint az autóbusz Szegedről érkezett, és Kiskunfélegyháza előtt következett be a baleset. Az ütközés után a busz az árokba került, de nem borult fel; a kisteherautó vezetőjét, egy 29 éves győri férfit, az összeroncsolódott autóból a tűzoltók tudták csak kimenteni - ismertette a történteket a szóvivő. Közlése szerint a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők a kecskeméti kórházba.

Az autóbuszban több mint 70-en utaztak, közülük egy nő súlyosan, a buszvezető és két utas könnyebben megsérült - tette hozzá Hortobágyi István őrnagy.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!