Judit
-2 °C
8 °C

Kirabolták a segítőkész öregembert

2004.06.18. 14:04
Továbbra is keresi a rendőrség azokat a férfiakat, akik egy idős férfit megtévesztve több százezer forintot loptak el a lakásából Békésszentandráson.

Az eddigi adatok szerint a trükkös tolvajok a múlt szerdán bukkantak fel a békési faluban, ahol tüzifát kínáltak eladásra. Délután egy idős férfihoz is bementek, akinél éppen ott vendégeskedett egy közelben lakó asszony. A kedvező ajánlat hallatán a nő tízezer forintot kért kölcsön vendéglátójától, majd elindult haza a faárusokkal.

Fél óra múlva azonban az egyik férfi újra megjelent a hitelt adó idős embernél, akinek azt mondta, hogy küldjön még kölcsön pénzt az asszonynak, mert az több fát szeretne vásárolni.

A házigazda nem fogott gyanút, és a kamrából egy újabb bankót adott át a jó fellépésű, vállig érő szőke hajú látogatónak. Az udvaron azonban ekkor felbukkant a teherautós társa, egy alacsony, kopasz, harmincas férfi, és valamilyen indokkal félrevonta a házigazdát. Minden bizonnyal ezt a pár percet használta ki az elsőként érkezett férfi, aki újra besurrant a lakótérbe, és nyolcszázezer forintot emelt el az idős ember kamrájából.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.