Meghalt egy motoros Debrecenben

2004.07.09. 14:03
A motor
A rendőrség felvétele
Csütörtökön éjjel súlyos baleset történt a 47-es számú főút Debrecenből Mikepércs irányába kivezető szakaszán. A rendőrség pénteken kiadott közleménye szerint egy 24 éves debreceni fiatalember motorkerékpárral "ez idáig ismeretlen ok miatt" nekiütközött az előtte és vele azonos irányba haladó személygépkocsinak.

A nagy erejű ütközést követően, a motorkerékpárral közlekedő fiatal az úttestre esett, a baleset másik részese gépkocsija felett elvesztette az uralmát és az úton többször megpördülve további két személygépkocsinak ütközött.

Az autó
A rendőrség felvétele
A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az életveszélyes sérüléseket szenvedett motorkerékpáros fiatalembert, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően, a hajnali órákban életét vesztette.

A közlemény a hírrel kapcsolatban kitér arra is, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője a hét minden napján fokozott közúti közlekedési ellenőrzést rendelt el. A hatékony rendőri intézkedések érdekében, a Forgalomellenőrző Alosztály állományának motoros rendőrei minden akcióban részt vesznek.