Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Molotov-koktélokat dobtak egy autóra Budapesten

Index, MTI
2004.07.22. 07:52
Két Molotov-koktélt dobtak ismeretlen elkövetők csütörtökön éjfél után Budapesten a XXI. kerületi Damjanich utca egyik családi házának udvarán parkoló személygépkocsira - tájékoztatta a BRFK ügyeletese az MTI-t.

A házban lakók a cselekményt észlelték, és a kocsi hátsó szélvédőjén át az utastérbe esett, gyúlékony folyadékkal teli üveget azonnal eltávolították, míg a másik hasonló palack célt tévesztett, az autót nem találta el. A tettesek a helyszínről gépkocsival menekültek el. A palackok nem törtek el, így tartalmuk nem locsolódott szét, nem ütött ki tűz.

Személyi sérülés nem történt, a kocsiban keletkezett anyagi kár mértéke megállapítása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás bűncselekménye megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ezidáig ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrök jelenleg azt vizsgálják, kinek állhatott érdekében a támadás, a családtagok meghallgatása is folyamatban van - tudta meg az Index a BRFK sajtóügyeletesétől.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!