Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Önként jelentkezett a megszökött veszélyeztetett terhes nő

MTI
2004.07.30. 18:22
Önként jelentkezett egy nappal a szökése után a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján az a lopásért elítélt veszélyeztetett terhes nő, aki azután szökött meg a klinikáról, hogy felügyelője odabilincselte ágyához - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel. A lopás miatt egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélt nőt kedden szállították veszélyeztetett terhessége miatt a klinikára.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) korábbi közleménye szerint szerdán délelőtt a fogva tartott nőt felügyelője odabilincselte az ágyvashoz és szolgálati célból elhagyta a kórtermet. Ezalatt az elítélt a bilincsből kiszabadította magát és megszökött.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság nyomozást rendelt el a 33 éves elítélt szökése ügyében. A nyomozócsoport feltérképezte az elítélt személyi kapcsolatait, valamint korábbi bűntársainak tartózkodási helyeit, s azokat folyamatos ellenőrzés alá vonta. A rendőrség közlése szerint a veszélyeztetett terhes nő az enyhébb büntetés érdekében csütörtökön délután önként jelentkezett szökése helyszínén.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.