Emánuel
4 °C
12 °C

Tűz a volt Csepel Művek területén

Index, MTI
2004.08.12. 17:27
Kigyulladt egy raktárépület tetőszerkezete az egykori Csepel Művek területén Budapesten, erősítette meg az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál elmondta, két mentőautóval érkeztek a helyszínre, egyelőre nincs tudomásuk sérültekről.

Molnár Péter, a tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy Csepelen, a Gyepsor utcában egy használaton kívüli épület tetőszerkezetének egy része gyulladt ki. A lángokat a tűzoltók hét vízsugárral megfékezték, a tűzben senki nem sérült meg. Molnár Péter azt is elmondta, a rendőrség arról tájékoztatta, hogy két személyt elfogtak, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az épület mellett felhalmozódott nagy mennyiségű szemétre égő cigarettát dobtak.

A tűz a szemétkupacban keletkezett, és innen terjedt át az üzemcsarnok oldalára, majd a tetőszerkezetre - tette hozzá a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Molnár Péter közölte: biztonsági okokból a tűzoltók egy szomszédos épületből több gázpalackot kihoztak, de rövid idő alatt eloltották a tüzet, ezért ez az épület nem került veszélybe.

Egy hete egy pirotechnikai raktárban történt pusztító robbanás Törökbálinton.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!