Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Hazatért a megfélemlített vállalkozó

2004.08.26. 20:24
Hazatért otthonába az a több, mint két hete rejtőzködő, ismert izsáki vállalkozó, aki úgy vélte egy haragosa meg akarja öletni. A rendőrség egy névtelen bejelentés alapján vette őrizetbe csütörtök délelőtt Kecskeméten azt a vállalkozót, aki állítólag meg akarta öletni a az izsáki férfit. Azonban az előzőleg felbérelt ukrán, majd a szerb bérgyilkosok eltűntek a pénzzel.

A rendőrök éppen akkor csaptak le, mikor egy parkolóban tíz millió forintért felakarta bérelni egy falubelijét a másik vállalkozó megölésére. A bérgyilkos jelöltet tanúként hallgatta ki a rendőrség, aki elmondta, hogy többször látott pisztolyt megbízójánál és tudomása szerint, azzal többször megfenyegetett egy izsáki lakost. A rendőrség házkutatást tartott mindkét férfinál, aminek gyorsan híre ment a faluban. Valószínűleg, ekkor hívta fel valaki, az önkéntes száműzetésbe vonult vállalkozót, aki a rendőrségtől kért megerősítést a hírről. A miután a rendőrök megnyugtatták a vállalkozót, visszatért otthonába.

Az elfogott vállalkozó ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés előkészülete, valamint visszaélés lőfegyverrel bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!