Segal hét évet kapott kábítószerügye miatt

2009.02.23. 10:24 Módosítva: 2009.02.23. 11:55
A Fővárosi Bíróság hétfőn döntött VV Segal sorsáról. Szabadlábra nem bocsátható.

Bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélésért hét év fegyházra ítélte a Fővárosi Bíróság hétfőn az RTL Klub Való Világ című műsorából ismert Segalt. Ő a per harmadrendű vádlottja, 19 vádlott-társa 2-14 évet kapott, az ügy összes szereplőjét elítélték. A legtöbb vádlott, köztük Segal, feltételes szabadságra nem bocsátható.

2005. júliusában fél kiló kokaint és ötvenezer extasytablettát talált a rendőrség hajnalban a XV. kerületben egy személygépkocsiban, amiben a Való Világ 3-ból ismert Segal is utazott. Az autó mind a négy utasát letartóztatták. A rendőrség bizonyítékai szerint Segal és egyik társa csempészték be kocsijukban a kábítószert Hollandiából, míg a másik két elfogott értékesítette volna tovább a körülbelül 60 millió forint értékű árut.

A 31 éves "motorőrült miskolci vállalkozó" eredeti végzettsége autószerelő, 2003-ban 38 napig volt a Való Világ harmadik szériájának villalakója, kedvenc olvasmánya a Büntető törvénykönyv (legalábbis a róla szóló VV-kisokos szerint) és "közismert arc a miskolci éjszakában".