Életfogytiglant kapott a német internetes gyilkos

2009.04.01. 10:46

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte az esseni tartományi bíróság azt az internetes gyilkosként emlegetett 27 éves német férfit, aki megölt egy általa az interneten megismert 39 éves nőt. A tettest egy másik gyilkossággal is vádolják.

A vádak szerint Christian Grotheer chat-en keresztül ismerkedett meg több mint 300 nővel, bevallása szerint a nők felével találkozott is. 39 éves festőnő áldozatával 2008. június 18-ára beszélt meg találkozót, pár nappal azután, hogy az interneten megismerkedtek. A randevú után együtt töltötték az éjszakát, ismeretlen okból a hamburgi férfi azonban úgy döntött, megöli partnerét. Egy közös séta alkalmával a férfi hirtelen kést rántott, és leszúrta a háromgyermekes anyát.

A másik áldozat, egy szintén 2008 júniusában meggyilkolt 26 éves nő esetében nem tudták megállapítani a halál okát, mivel a holttest annyira rossz állapotban volt, amikor megtalálták. A fiatal nő június 5-én találkozott a férfival, de csak azt tudják biztosan, hogy nem sokkal később erőszakcselekmény áldozata lett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport