Kisfiúra dőlt a vasvázas focikapu a termálfürdőben

2009.06.04. 19:13 Módosítva: 2009.06.04. 19:22

Súlyosan megsérült egy ötéves kisfiú, amikor focizás közben rádőlt egy vasvázas, hálós kapu a csornai termálfürdőben. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt eljárást indított az ügyben ismeretlen tettes ellen, közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön. A rendőrség napokkal később szerzett tudomást a még hétfőn történt esetről, mondta Kocsis Tünde alezredes.

Az eddigi vizsgálatokból kiderült, hogy a gyerek az édesapjával focizott, akkor dőlt rá a kapu, amikor rácsimpaszkodott. A kisfiú nem sokkal a baleset után, még a termálfürdőben rosszul lett, apja nyomban ölbe kapta és bevitte a helyi kórházba. Onnan szállították tovább a győri kórházba. A gyermeket altatják, állapotát sikerült stabilizálni, közölte a sajtóreferens.

Kocsis Tünde hozzátette, hogy a rendőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit és azt, hogy terhel-e valakit felelősség az ügyben. Megjegyezte, hogy vélhetően nem volt rögzítve a kapu, mivel azt korábbi helyéről máshová helyezték át.