Egy nő meghalt a III. kerületi lakástűzben

2009.08.31. 15:03 Módosítva: 2009.08.31. 16:53
Hétfőn dél körül tűz ütött ki a III. kerületi Tímár utca egyik lakásában, egy asszony életét vesztette. Egy súlyos sérülésekkel kórházba szállított kisgyereket az egyik szomszéd menekített ki még a lángokat egy óra alatt megfékező tűzoltók kiérkezése előtt. A nő testén bántalmazás nyomait találták, a rendőrség is a helyszínen van.

Hétfőn kora délután kigyulladt egy lakás a III. kerületi Tímár utcában. Egy három emeletes ház tetőszerkezetének átalakításával ráépített negyedik szinten égett a lakás egyik szobája. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet.

Az egyik szomszéd még a tűzoltók kiérkezése előtt kimentett egy három-négy év körüli gyereket a lakásból, mondta Molnár Péter, a tűzoltóság szóvivője. A gyerek a hátán égett meg, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A kiérkező tűzoltók a lakásban egy asszony holttestét találták, koráról egyelőre nem tudtak felvilágosítást adni. Molnár Péter az MTI-nek elmondta, hogy az elhunyt asszony testén külsérelmi nyomok látszódnak, amelyek feltehetően bántalmazástól erednek. Azt, hogy azok mikor keletkeztek, viszont csak szakértő tudja megállapítani, tette hozzá.

A tüzet délután háromra eloltották, a mentésben az egyik tűzoltó is könnyebben megsérült. A rendőrség az utcát teljesen lezárta a forgalom elől.

Az Index információi szerint a kiégett lakásban egy házaspár lakott négy gyerekével, a feleség vesztette életét a tűzben. A kórházba szállított gyereken kívül a másik három gyerek jól van. Az elhunyt asszony férjét a rendőrök egy közeli szórakozóhelyen találták meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport