Meghalt egy kétéves kisgyerek az 52-es főúton

2009.10.18. 10:30
Egy kétéves kisgyerek meghalt, egy hathónapos csecsemő és egy nő pedig megsérült, amikor egy előző autós miatt megpördült, és a szembe jövő sávban keresztbe állt egy autó az 52-es főúton. Egy harmadik érkező autó az árokba lökte a kocsit. Heves megyében egy 18 éves fiú meghalt, társa életveszélyesen megsérült, amikor kerítésnek hajtottak Horton.

Meghalt egy kétéves gyerek szombat este az 52-es főúton Kecskemét és Solt között egy karambolban. A kocsiban egy hathónapos csecsemő is utazott, ő könnyebben sérült, egy nőt pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset akkor történt, amikor az 52-es főúton egy kocsi megelőzte az előtte lévő autót, majd fékezett. A megelőzött jármű nekiütközött, majd a szemközti sávba pördült, ahol keresztben állt meg. Egy harmadik kocsi belement a keresztbefordult autó jobb oldalának, ami ezután az árokba, majd egy fának csapódott. A kétéves áldozat és a sérültek ebben az autóban ültek.

A rendőrség az ügyben halálos közlekedési baleset okozása miatt indított vizsgálatot.

Egy 18 éves fiú halt meg a hevesi autóbalesetben

Meghalt egy 18 éves fiú, társa pedig életveszélyesen megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról az árokba, és egy kerítésnek csapódott szombat délután a Heves megyei Horton. A régi 3-as úton történt a baleset, amelynek okát még vizsgálja a rendőrség.

A két fiatal a kocsiba szorult, feszítővágóval vágták ki őket az autóból. Az autót vezető 18 éves fiút többször próbálták újraéleszteni, de a helyszínen meghalt, mondta el a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Társát életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.

Debrecenben a Monostorpályi úton életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett annak az autónak az utasa, amelyik szombaton éjszaka belerohant egy álló kamionba. A vétkes sofőr súlyosan sérült utasát hátrahagyva kiugrott összetört kocsijából és elmenekült. A rendőrség keresi a férfit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport