Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Autóbusz zuhant a Tiszába a Vajdaságban

MTI
2005.04.16. 12:29
Autóbusz zuhant a Tiszában a vajdasági Nagybecskereknél (Zrenjanin); a balesetnek három halottja van, de félő, hogy ez a szám nőni fog.

A tragédia péntek este történt a Nagybecskereknél, a Zsablya (Zabalj) melletti Tisza-hídon. A rendőrség szerint a balesetet egy kamion okozta: a tehergépkocsi egy traktort előzött a hídon, s ekkor a szembe jövő busz összeütközött a kamion pótkocsijával, és áttörve a híd korlátját a Tiszába zuhant. A rendőrség szerint három ember vízbe fulladt, de tartani lehet attól, hogy ennél több halálos áldozata van a tragédiának, mivel a jármű húsznál több utast szállított. A buszból sikerült kimenteni hét túlélőt - mindannyian komoly sérüléseket szenvedtek -, egy 68 éves férfi pedig széttörve a busz ablakát, egyedül mászott ki a járműből, majd kievickélt a megáradt folyamból.

A csendőrség búvárai még pénteken este megkezdték a kutatást a túlélők után, a mentés szombaton folytatódott. Az éjszaka folyamán felkereste a tragédia színhelyét Boris Tadic szerb elnök, Dragan Jocic belügyminiszter és Bojan Pajtic vajdasági kormányfő.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.