Magyar-német házaspárt keres a rendőrség

MTI
2005.08.17. 15:10

Két berlini lap, a Der Tagesspiegel és a Berliner Zeitung is beszámolt szerdán arról, hogy a 69 éves Molnár László ideje nagy részét Magyarországon töltötte, míg tíz évvel fiatalabb német felesége, Hannelore, Győr és Berlin között ingázott. A házaspár azonban elhatározta, hogy eladja a magyarországi ingatlant, amelynek megművelése már nehezére esett a szívritmus-szabályozóval élő Molnár Lászlónak.

Az adásvételt július 25-én bonyolították le Győrben, a vevő 40 ezer eurót fizetett készpénzben. Másnap a házaspár közölte az asszony fiával, hogy július 28-án már Berlinben lesznek. Molnár László és Hannelore azóta nem adott életjelt magáról, mobiltelefonjuk azt feleli, hogy az előfizető nem érhető el.

A házaspár egy berlini rendszámú (B - DX4181) Audi 80-assal volt úton, és az utolsó telefonbeszélgetés után néhány nappal a fiú elkezdte kerestetni a rendőrséggel őket. Az ügybe az Interpol is bekapcsolódott. A német rendőrségi felhívás szerint külföldről a (0049)4664-911601-es németországi telefonszámon fogadják a bejelentéseket.