Négy baleset a Szeged és Kiskundorozsma közötti úton

MTI
2005.09.10. 15:16
Egy ember sérült meg, amikor rövid idő alatt négy baleset történt a Szeged és Kiskundorozsma közötti úton szombaton a déli órákban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Elsőként egy traffipaxos rendőr-gépkocsiba hajtott bele jobbról egy motorkerékpár - mondta M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette: a motor vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította, sérüléséről a rendőrségnek jelenleg nincs információja.

Nem sokkal később a szemközti sávban is történt egy baleset: itt egy motor elé kanyarodott ki egy személyautó - közölte a sajtóreferens.

Pár perccel ezután egy közeli felüljárón ütközött össze szabálytalan sávváltás miatt egy terepjáró és egy személygépkocsi, majd a megfelelő követési távolság be nem tartása miatt koccant össze egy kisteherautó és két személygépkocsi - tudatta mondta M. Toronykőy Márta.

Ezekben a balesetekben sem történt személyi sérülés - közölte a sajtóreferens.

M. Toronykőy Márta elmondta, az érintett útszakaszon a forgalom rendőrök irányítása mellett lassan, de folyamatosan haladt. A balesetek körülményeit szakértő bevonásával a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.