Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Használt fecskendő a csokitojásban

MTI
2005.10.29. 14:16
Szemmel láthatóan használt injekciós tűt talált egy gyerek a csokitojásban Bordeaux francia városban - jelentette be pénteken este Bertrand De Loze hegyi ügyész.

A Tumador márka Yatoula tojásait a Les Mousquetaires cég forgalmazza Intermarche és Eurmarche szupermarket-láncainak boltjaiban. A tojások Olaszországban készülnek, de a bennük lévő műanyag kapszulát az abban elhelyezett kis játékszerrel együtt Kínából szerzi be az olasz gyártó.

Az ügyész elmondása szerint múlt vasárnap találta a tűt a tojásban a gyerek, aki szerencsére nem sérült meg. A nagypapa, aki egy Intermarche szupermarketben vett több csokitojást is, csak napokkal később fordult a rendőrséghez.

A tűt most különféle vizsgálatoknak vetik alá, elsősorban arra keresve a választ, hogy nem fertőzött-e, illetve hogy megtalálják-e rajta az esetleges tettes DNS-nyomait.

A Les Mousquetaires kivonta boltjaiból a Yatoula tojásokat, "gonosz tettről" beszélt, és hangsúlyozta, hogy a gyártó már belső vizsgálatot rendelt el. Az ügyész reményének adott hangot, hogy egyedi esetről van szó.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.