Hárman haltak meg az utakon 24 óra alatt

MTI
2005.10.31. 09:51

Három ember vesztette életét az elmúlt huszonnégy órában a tűzoltók adatai szerint, ezt leszámítva az elmúlt egy nap még az átlagosnál is csendesebben telt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.

Mint Dobson Tibor elmondta, Kalocsa külterületén vasárnap délután frontálisan összeütközött két személygépkocsi. A balesetben egy személy elhunyt, kettő súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Dunaújvárosban vasárnap délután egy személyautó hajtott neki egy oszlopnak, aminek következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült - tette hozzá. Sopron belterületén egy járókelő vasárnap este egy építkezésnél beleesett egy munkagödörbe, és a helyszínen életét vesztette. A tűzoltók kimelték a holttestet, az eset körülményeit még vizsgálják - fűzte hozzá.

A szóvivő elmondta azt is, hogy az elmúlt huszonnégy órában a tűzoltóknak összesen 107 esetben kellett beavatkozniuk, ami kevesebb az átlagosnál. Ezen idő alatt összesen tíz személy sérült meg, főképpen közlekedési balesetekben - tette hozzá.