Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Hárman haltak meg az utakon 24 óra alatt

MTI
2005.10.31. 09:51

Három ember vesztette életét az elmúlt huszonnégy órában a tűzoltók adatai szerint, ezt leszámítva az elmúlt egy nap még az átlagosnál is csendesebben telt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.

Mint Dobson Tibor elmondta, Kalocsa külterületén vasárnap délután frontálisan összeütközött két személygépkocsi. A balesetben egy személy elhunyt, kettő súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Dunaújvárosban vasárnap délután egy személyautó hajtott neki egy oszlopnak, aminek következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült - tette hozzá. Sopron belterületén egy járókelő vasárnap este egy építkezésnél beleesett egy munkagödörbe, és a helyszínen életét vesztette. A tűzoltók kimelték a holttestet, az eset körülményeit még vizsgálják - fűzte hozzá.

A szóvivő elmondta azt is, hogy az elmúlt huszonnégy órában a tűzoltóknak összesen 107 esetben kellett beavatkozniuk, ami kevesebb az átlagosnál. Ezen idő alatt összesen tíz személy sérült meg, főképpen közlekedési balesetekben - tette hozzá.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!