Pofozkodás miatt nem lehet rendőrségi sajtós ifjabb Knézy

Blikk
2005.12.14. 10:09

Hiába akarta a 'családi vitát' megoldani, nemcsak hogy nem sikerült a 'beavatkozás', hanem maga is belekeveredett a pofozkodás ifj. Knézy Jenő. Ezért bírósági ügy lett az esetből, az ügyészség ugyanis könnyű testi sértéssel és garázdasággal vádolja a sportkommentátort.

Az eset még júniusban történt a Városmajorban, ahol ifj.Knézy megpróbált szétválasztani egy veszekedő fiatal párt. A televíziós akár már januárban bíróság elé állhat tettéért, s amennyiben elmarasztalják, nem lehet az ORFK Rendészeti Biztonsági Szolgálatánál sajtós. (Ezt aposztot csak egy órán át tölthette be egyébként, mivelhogy kiderült a bírósági ügye.)

Bírósági ügyéről elfelejtette tájékoztatni ifjabb Knézy az ORFK Rendészeti Biztonsági Szolgálatának (REBISZ) parancsnokát, amikor médiamunkára jelentkezett a Kerepesi úti objektumba - írja a Blikk. Már javában folyt a felvételeztetése, amikor egy ismeretlen bejelentés nyomán kiderült Knézy ügye.

"Szívesen töltöttem volna be az állást a jó nevű fiatalemberrel, ám amikor kiderült, hogy bírósági ügye van, azonnal felfüggesztettem a felvételét" - mondta a Blikknek Dobozi József dandártábornok, a REBISZ parancsnoka. "Természetesen nálam is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ezért végleges döntésemmel várok a jogerős bírósági ítéletig. Napi négyórás munkáról volt szó közöttünk" - tette hozzá a tábornok.