Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Rendőrökre támadt az ittas társaság

2006.03.08. 22:57
Intézkedő rendőrökre támadt szerdán Hajdúhadházán egy nyolc-tíz, ittas emberből álló társaság. A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság három fős bevetési járőre és a hajdúhadházi rendőrök közös szolgálatot végeztek Hajdúhadházán, mikor felfigyeltek az utcán hangoskodó, verekedő részeg csoportra.

A rendőrök felszólították a csapat tagjait, hogy hagyják abba verekedést. Ekkor az egyik férfi rátámadt az egyik rendőrre, egy másik társa pedig egy vascsővel hadonászva rontott a járőrökre. A rendőrök végül kényszerítő eszközök segítségével felülkerekedtek a támadókon. Az ittas verekedők a rendőri intézkedés következtében könnyű sérüléseket szenvedtek. Az intézkedést az ilyen esetekben kötelező kivizsgálás jogszerűnek és szakszerűnek minősítette. A támadókat őrizetbe vették.

A vascsővel támadó férfi ellen hivatalos személy ellen, felfegyverkezve elkövetett erőszak miatt, társa ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség. A további vizsgálatokat és az elfogott randalírozók elleni eljárást a Hajdú-Bihar megyei Főügyészség Debreceni nyomozó ügyészsége folytatja le.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.