Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Önkényuralmi jelképeket és cigarettát foglaltak le a vámosok

MTI
2006.04.10. 14:38

Harminckét millió forint értékű cigarettát lefoglaltak le a pénzügyőr nyomozók a Tiszabezdéd melletti erdőben, Záhonynál különféle önkényuralmi jelképpel ellátott tárgyat koboztak el - közölte Sipos Jenő a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője hétfőn az MTI-vel.

A záhonyi vámhivatalnál szombaton délután jelentkezett belépésre egy ukrán férfi, akinek autójából 1027 különféle önkényuralmi jelképpel ellátott tárgy, valamint egy tőr és több bicska került elő. A vámhivatal a tárgyakat lefoglalta, és önkényuralmi jelképek használata bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást kezdeményezett az ukrán férfi ellen.

Vasárnap a MÁV biztonsági szolgálatának jelzésére ellenőrzést tartottak egy Tiszabezdéd melletti erdőben, ahol több zsákban hétezer karton magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak - tájékoztatott Sipos Jenő. A több mint 32 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, az árú mellett tartózkodó magyar állampolgárt őrizetbe vették jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!