Harmincmilliós ecstasy-fogás Budapesten

MTI
2006.06.26. 15:17
Harmincmillió forint értékű ecstasyt találtak a fővárosi rendőrök egy személyautóban Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság még múlt pénteken tájékoztatta arról a fővárosi rendőröket, hogy az M3-as autópálya bevezető szakaszánál egy üzemanyagtöltő állomásnál egy személygépkocsiból nagy mennyiségű kábítószert akarnak átadni a délutáni órákban, mondta el Szabó Illés sajtóügyeletes.

A rendőrség a terület megfigyelése során észrevett egy autót, ami beállt a töltőállomás mögötti parkolóba és várakozni kezdett, majd nem sokkal később érkezett egy mási kocsi, és a már ott lévő autó mellé parkolt.

A nyomozók igazoltatták a sofőröket. Az egyik autós Hollandiából érkezett. A férfi ruházatának átvizsgálása során előkerült egy közepes méretű fekete csomag is, amelyben - a férfi elmondása szerint - szintén kábítószer volt.

A rendőrök átvizsgálták a kocsit, amelynek több rejtekhelyén körülbelül 20 000 ecstasy tablettát találtak, amelyek értéke mintegy 30 millió forint.