Továbbra is stabil Toller állapota

MTI
2006.07.03. 16:31

Továbbra is stabil Toller László állapota - tudatta a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója közleményben az MTI-vel hétfőn.

"A polgármester állapota a múlt héten stabil maradt, nem alakult ki szövődmény, de egyelőre intenzív osztályos kezelésre van szüksége" - írta Dóczi Tamás professzor.

A június 19-én balesetet szenvedett pécsi polgármester állapota június 26-án átmenetileg rosszabbodott, de néhány óra alatt sikerült stabilizálni. Akkor a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatójának közleményében az állt: "a hétfő reggeli ellenőrző vizsgálat során Toller László állapotában rosszabbodást észleltünk.

Ezért további intenzív terápiás beavatkozásokra volt szükség. Hétfő délutánra állapota stabilizálódott, ennek ellenére maximális intenzív terápiás kezelésre van szüksége". Dóczi Tamás professzor több részletet nem közölt, s továbbra sem nyilatkozik arról, hogy Pécs szocialista polgármesterének pontosan milyen sérülései vannak.

Toller László június 19-én, a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szenvedett balesetet, gépkocsiját egy, egyszerre két kisteherautót előző személykocsi szorította le az útról.