Vilma
-8 °C
3 °C

Meghalt egy kirabolt férfi Székesfehérváron

MTI
2006.10.07. 10:45
Kiszabadítása után néhány perccel meghalt egy idős székesfehérvári férfi, akit az értékek után kutató rabló pénteken a fürdőszobába zárt - közölte az MTI-vel a rendőrség.

A 77 éves, egyedül élő ember hangos kiabálására figyeltek fel a szomszédok. A segítségére siettek, és pontosan akkor érkeztek a házához, amikor onnan kijött a rabló, aki pár ezer forintot zsákmányolt - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a szomszédok nyomban kiszabadították a fürdőszobából az idős embert, aki azonban pár perc múlva az udvaron összeesett és meghalt. Az őt megvizsgáló orvos szakértő idegenkezűségre utaló sérüléseket, bántalmazási nyomokat nem talált.

A rendőrség forró nyomos csoportja a szomszédok személyleírása és a nyomkövető kutya eredményes "munkájának" köszönhetően három óra alatt elfogta a 42 éves tettest, aki tartózkodási helyének kazánházában több paplan alatt bújt el.

A férfit eddig tizenhatszor ítélték el különböző bűncselekmények elkövetése miatt, azon belül rablásért hétszer volt büntetve.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!