Jótékonysági koncert a Rex Alapítvány javára

2002.03.27. 15:39
Ismert médiaszemélyiségek részvételével jótékonysági koncertet rendeznek a Rex Alapítvány javára csütörtök este a budapesti Clan étteremben. A belvárosi étteremben fellép a Danubius Band, amely a kereskedelmi rádió műsorvezetőiből alakult zenekar és Rudi, a Fábry-showból megismert énekes pincér.

Az est vendégei a Rex alapítvány támogatói: köztük Rókusfalvy Pál televíziós személyiség, Betty Love énekesnő, Szikora István az ismert boxedző: Tyson és Lewis egyetlen magyar ellenfele, Rácz Félix boxmanager, Lévai Balázs az M1 Záróra című műsorának vezetője, és Pessuth Rita hatszoros kick-box világbajnok.

Csütörtökön Szabó Attila gyorsasági motorversenyző, magyar bajnok, az étterembe viszi versenymotorját, mivel a sportember vállalta, hogy felragasztja rá a Rex alapítvány nevét és számlaszámát, így támogatva az állatvédelmet. Törtelyi László, a Clan étterem tulajdonosa az aznap esti bevétel nyereségét ajánlotta fel az alapítványnak. Az est nyitott: minden állatvédőt és zenerajongót szeretettel várnak.