Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Jótékonysági koncert a Rex Alapítvány javára

2002.03.27. 15:39
Ismert médiaszemélyiségek részvételével jótékonysági koncertet rendeznek a Rex Alapítvány javára csütörtök este a budapesti Clan étteremben. A belvárosi étteremben fellép a Danubius Band, amely a kereskedelmi rádió műsorvezetőiből alakult zenekar és Rudi, a Fábry-showból megismert énekes pincér.

Az est vendégei a Rex alapítvány támogatói: köztük Rókusfalvy Pál televíziós személyiség, Betty Love énekesnő, Szikora István az ismert boxedző: Tyson és Lewis egyetlen magyar ellenfele, Rácz Félix boxmanager, Lévai Balázs az M1 Záróra című műsorának vezetője, és Pessuth Rita hatszoros kick-box világbajnok.

Csütörtökön Szabó Attila gyorsasági motorversenyző, magyar bajnok, az étterembe viszi versenymotorját, mivel a sportember vállalta, hogy felragasztja rá a Rex alapítvány nevét és számlaszámát, így támogatva az állatvédelmet. Törtelyi László, a Clan étterem tulajdonosa az aznap esti bevétel nyereségét ajánlotta fel az alapítványnak. Az est nyitott: minden állatvédőt és zenerajongót szeretettel várnak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.