Az ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől a drogdíler

MTI
2002.05.30. 12:10
A Bajai Rendőrkapitányságon március óta folyik eljárás kábítószerrel való visszaélés bűntettének alapos gyanúja miatt, és az üggyel kapcsolatban szerdán újabb gyanúsítottat sikerült elfogni. A 26 éves, Bácsalmáson élő jugoszláv férfi ellen április óta volt érvényben elfogató parancs, amelynek a bajai nyomozók most érvényt szereztek. A Magyarországon élő jugoszláv férfit bátaszéki ideiglenes lakásán fogták el, a gyanúsított az ágyneműtartóba rejtőzött a rendőrök elől.

A házkutatás során lefoglaltak csaknem 1 kilogramm súlyú, feltehetően hasis gyantát, valamint fél kilónyi vadkender-őrleményt kicsomagolt állapotban. Előkerültek autókulcsok, gyurmában megformázott autókulcs-lenyomatok, továbbá egyéb, autólopáshoz használatos technikai eszközök, valamint nagy mennyiségű valuta és készpénz.

Az ügyben korábban egy nő és egy férfi került előzetes letartóztatásba, akik azzal gyanúsíthatók, hogy Baján és a környékbeli szórakozóhelyeken árultak különféle drogokat, valamint fogyasztóként hat fiatal felnőttet hallgattak ki, ők szabadlábon védekeznek.