Judit
-2 °C
8 °C

Bush: fussatok!

MTI
2002.06.13. 06:02
A Fehér Ház szerdai bejelentése szerint George Bush amerikai elnök a jövő héten jelentős erőfeszítéseket kíván tenni az amerikai lakosság elhízásának csökkentése és edzettségének növelése érdekében: futásra biztatja honfitársait, és maga is jó példával rohan majd elöl.

Az "Egészségesebb Egyesült Államokért Kezdeményezés" jegyében az elnök attól sem riad vissza, hogy június 22-én, szombaton három mérföldes futóversenyt szervezzen a fehér házi apparátus főemberei és a kormánytagok között. E viadal helyszíne a Fort McNair katonai támaszpont lesz. Nem világos egyelőre, hogy az elnök melyik csapatban indul, illetve hogy csapattagként indul-e egyáltalán, vagy pedig - minként az egy főparancsnoktól elvárható - mindig az élen fog haladni.

Miközben az elnök futva tapossa a támaszpont gyepét, illetve salakját, felesége, Laura asszony egy másfél mérföldes erőltetett gyalogmenetet vezet majd a kevésbé robbanékony kormányzati munkatársaknak. Két nappal a Fort McNair-i futás előtt George Bush a floridai Orlandóból Washingtonba érkezett (de persze nem futva érkezett) öregek egy csoportjával kíván találkozni, és megvitatja velük az időskori testedzés átfogó kérdéskörét. A maga eszközeivel az amerikai belügyminisztérium is hozzájárul a testedzési kampány sikeréhez: a június 22-23-i hétvégén belépőjegy nélkül lehet látogatni a tárca kezelésében levő nemzeti parkokat szerte az Egyesült Államokban.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.