Miklós
-7 °C
4 °C

Három csecsemő csontváza a padláson

2006.03.13. 14:58
Három csecsemő holttestét találtak meg Németországban egy szászországi ház padlásán. Az anya ellen gyermekei meggyilkolása miatt nyomoz a német ügyészség.

A hétvégén három csecsemő földi maradványait találták meg a németországi Neuendorfban egy ház padlásán. Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi okozta a gyermekek halálát.

A holttestek feltehetően évekkel ezelőtt kerültek a ház padlására, akkor, amikor az anya új élettársával beköltözött. A párnak egy közös gyermeke volt, s az anyának korábbi házasságából egy 16 éves fia is.

Amikor a viszony megromlott és az élettárs tavaly elköltözni készült otthonról, néhány dolgot a padláson is keresett. A nő idegesen követte őt, majd egy utazótáskát vett magához a padláson, és kidobta azt a kukába.

Az élettársnak feltűnt az asszony idegessége, ezért kivette a szemetesből a táskát. Amikor a szomszéddal együtt kinyitották, egy gyermek holtteste került elő.

Azonnal hívták a rendőrséget, akik a ház átvizsgálásakor két másik táskát is találtak. A legtapasztaltabb rendőrök idegzetét is próbára tette, amikor a táskákból két újabb csecsemő oszladozó holttestét találták meg.

A szakértőknek egyelőre azt sikerült megállapítani, hogy egy kislányról és egy kisfiúról van szó. A harmadik esetben már csak egy csontváz maradt, így a holttest nemének azonosítása még folyik.

A rendőrség a nyomozás során abból indul ki, hogy a gyermekek egészségesen születtek, majd megölték őket. Az asszonyt ideiglenesen egy pszichiátriai klinikán helyezték el.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.