Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Meleg lesz és eső

2006.04.20. 12:02
Folyamatosan növekszik a nappali felmelegedés, az ország keleti részén több, nyugaton kevesebb eső várható. Hétvégén is marad az évszaknak megfelelő időjárás.

A csütörtök délutánra tervezett pártnagygyűlésekre indulók jól teszik, ha visznek magukkal esőkabátot vagy esernyőt, bár a napközbeni szürke felhőréteg felszakadozik, azonban nem kizárt egy kiadós záporeső.

Hideg azért nem lesz, a rendezvények idején 15-16 fokos hőmérséklet várható. Az évszaknak megfelelően élénk széllökések előfordulhatnak, zivatar idején felerősödik a szél, mondta el az Indexnek Gácser Vera meteorológus, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Hétvégén is változékony marad az idő, a hőmérséklet a mostaninál magasabb lesz. Szombaton 17 és 22 fok körül alakul a nappali csúcshőmérséklet, az országban mindenhol előfordulhatnak záporok, zivatarok.

Vasárnap már több napsütésre lehet számítani, a nyugati területeken derült ég várható. Az ország keleti részén még megmaradnak a gomolyfelhők és továbbra is előfordulhatnak záporok és zivatarok. A nappali csúcshőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.