Mátyás
8 °C
11 °C

Hétvégére jön a meleg

2005.10.20. 16:08
Az októberi átlaghoz képest melegebb idő várható a hétvégén. Eső csak elvétve fordulhat elő, reggeli fagyok azonban egyáltalán nem lesznek.

Melegedés várható, a hétvégén már húsz fok felett is lehet a hőmérséklet, mondta az Országos Meteorológia Szolgálat egyik meteorológusa az Indexszel.

Változó időjárást prognosztizálunk felmelegedéssel, ami a mostani hideg időhöz képest javulást jelent. Enyhe, de nedves léghullámok érik el országunkat hétvégére, mondta.

Pénteken még felhős idő lesz, de a nap már rövid ideig kikandikálhat a felhők közül. Szombaton már hosszabb ideig fog sütni a nap, vasárnap pedig már kellemes ősz végi idő várható.

Kisebb esők előfordulhatnak, de nem kell komolyabb záporokra számítani. Pénteken 10-15, szombaton 15-20 fok körüli csúcshőmérséklet várható. Vasárnap a legmelegebb órákban akár 22 fokot is mutathat a hőmérő. Ezzel együtt az éjszakák és a hajnalok is enyhébbek lesznek, fagy azonban nem várható.

Az október közepi átlaghoz képest tehát melegebb lesz, és melegfronti hatások is várhatók. Emiatt az erre érzékenyebbek fáradékonyságra, aluszékonyságra számítsanak.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (x)

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.