Miklós
-7 °C
4 °C

Játéktermi fojtogató a fővárosban

2005.12.06. 11:03
Eszméletlenre verte és fojtogatta egy játékterem alkalmazottját egy dühöngő játékos. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, emberölés gyanújával őrizetbe vették.

Eszméletlenre vertek és fojtogattak egy játéktermi alkalmazottat Budapesten. A HavariaPress értesülései szerint két férfi játszott az Izabella utcai játékteremben, amikor egyikük minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte a másikat.

A játékterem 54 éves férfi alkalmazottja nem avatkozott közbe, inkább elbújt a kasszában. Ám amikor a megtámadott játékos elmenekült, a támadó a játékterem alkalmazottja ellen fordult.

Az alkalmazottat egy hátsó szobába tuszkolta, ahol eszméletlenre verte. A szakértői vélemény szerint az eszméletlen alkalmazotton fojtogatás nyomai voltak. A helyszínre érkező mentősök újraélesztették a férfit, majd kórházba szállították.

Az elsőként megtámadott játékos által értesített rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást a 29 éves budapesti férfi ellen, aki jelenleg őrizetben van és kihallgatása folyik.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!