Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

A sírból kiásott holttestek húsát árulta a piacon

2005.02.13. 10:38
Rendőrkézre került egy orosz kannibál, aki holttesteket ásott ki a helyi temetőben, húsukat részben elfogyasztotta, a maradékot pedig a helyi piacon értékesítette.

A Cseremhovo rendőrségén (Irkutszki terület) egy idős asszony tett bejelentést, aki gyanúsnak találta a húst, amit a vele közös háztartásban élő, harminc éves fia tárolt a hűtőszekrényben - olvasható a NEWSru orosz nyelvű hírportálon. A vizsgálat igazolta a szörnyű gyanút: a húsminta emberi eredetű volt.

Örök élet helyett diliház

A fiatal férfi a rendőrök kérdésére bevallotta, hogy a helyi temetőben vadászott a frissen eltemetett hullákra. Áldozatainak levágta a fejét és az alsó végtagjait, az így nyert nyersanyagot pedig feldolgozta. A hús egy részét megfőzte és elfogyasztotta, a felesleget a helyi piacon adta el.

A kannibál, aki jelenleg a városi kórház elmeosztályának vendégszeretetét élvezi, azt állítja, hogy szörnyű tettét utasításra hajtotta végre. Elmondása szerint hangokat szokott hallani, amelyek "örök életet ígérnek, amennyiben emberi aggyal és hússal táplálkozik".

Franciaország

Élménytúra Korzikán.

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.