Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Kapával támadtak Átány polgármesterére

2004.05.05. 16:44
Két, az önkormányzat előtt verekedő férfit intett csendre Átány jegyzője. A tisztviselő megúszta a konfliktust, a polgármesterre viszont kapával támadtak rá és felpofozták.
Kapával támadt egy részeg asszony a Heves megyei Átány polgármesterére kedden délután, a nő férje pedig felpofozta az önkormányzati vezetőt - tájékoztatta szerdán az MTI-t a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség a nő ellen felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak kísérlete, a férfi ellen pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást - közölte Pelyhéné Kóta Erzsébet.

A házaspár neheztelését először a település jegyzőnője váltotta ki, aki csendre intett két, a polgármesteri hivatal előtt összeverekedő férfit. Egyikük felesége annyira felháborodott, hogy bement a faluházára, és ököllel támadt a jegyzőnőre; a tettlegességet a hivatal egyik férfi dolgozója akadályozta meg.

A hangoskodásra a polgármester is kijött a szobájából, ám akkorra ott termett a férj is, aki felpofozta a falu első emberét. Felesége erre kapát ragadott, és a polgármesternek rontott; az asszonyt újra a jegyzőnő elleni támadást is kivédő férfi fogta le. A rendőrség őrizetbe vette a házaspárt, és az ügyészségen indítványozta előzetes letartóztatásukat.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!