Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Tetovált bérgyilkost keres a rendőrség

2003.07.02. 16:47
Közzétette a rendőrség a hétfőn fejbelőtt férfi támadójáról készített fantomképet és személyleírást. Az eddigi információk szerint nincs közvetlen összefüggés a pornóiparban dolgozó K. Zoltán munkája és a támadás között. A rendőrség vizsgálja az áldozat üzleti ügyeit is. A férfi állapota stabilizálódott, de mivel a lövedék áthatolt a koponyáján, valószínű, hogy maradandó károsodást okoz a sérülése.
A rendőrség nem tudja megerősíteni a Blikk információt, miszerint a pornószakmában dolgozó, 31 éves hétfőn fejbelőtt férfi a közelmúltban nagyobb összeget fizetett volna ki egy szerb kereskedelmi televízió tulajdonrészéért. Az eddigi információk szerint a támadás nincs összefüggésben a férfi szakmájával.

Mint arról beszámoltunk, hétfő este Budapesten a XVII. kerületben fejbe lőtték a pornóiparban tevékenykedő K. Zoltánt. A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol állapota stabilizálódott, de mivel a lövedék áthatolt a koponyáján, valószínű, hogy maradandó lesz sérülése. A támadó elmenekült; a nyomozók feltételezik, hogy bérgyilkos próbált végezni a férfival, erre utal a támadás szakszerű kivitelezése is.

Vizsgálják üzleti ügyeit is

A BRFK sajtóügyeletese az Indexnek elmondta, hogy a tanúkihallgatások alapján elkészítették a tettes fantomképét és összeállították személyleírását, melyet a rendőrség honlapján is közzétettek.

A keresett személy körülbelül 170-175 centiméter magas, erős testalkatú férfi. Haja sötét, rövid. A felkarján vállmagasságig nagy méretű tetoválás látható. Rövid, ápolt bajuszt visel. A bűncselekmény elkövetésekor világos színű, a nyakrésznél sötét szegélyű, ujjatlan pólót és térdig érő nadrágot viselt.

A Blikk úgy értesült, hogy K. Zoltán nemrégiben 30 millió forintot fordított egy szerb kereskedelmi televízió résztulajdonának megvásárlására. Az üzlet később nem jött létre, és a pénz időközben elveszett. A BRFK sajtóügyeletes az Indexnek azt mondta, hogy ezt az információt nem tudják megerősíteni, de vizsgálják K. Zoltán üzleti ügyeit is.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.