Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Felgyújtotta szomszédját, majd öngyilkos lett

2004.04.26. 16:07
Az utóbbi időben a férfi meglehetősen agresszívan viselkedett a szomszédban lakó eltartott nénivel - állítják a környéken lakók. Az egyelőre tisztázatlan körülmények között történt hódmezővásárhelyi kettős halálesetről hétfőn értesült a rendőrség.
Megölte szomszédasszonyát, majd felakasztotta magát a rendőrségi gyanú szerint egy 62 éves férfi Hódmezővásárhelyen. Az esetet a férfi élettársa fedezte fel hétfőn reggel, amikor hazatért a munkából a Csongrád megyei városban lévő lakásába. Az asszony a házba lépve rögtön meglátta élettársa felakasztott holttestét, majd amikor segítségért indult, azt is észrevette, hogy a szomszéd házból - ahol az eltartottja, egy 80 esztendős nő lakott - füst szivárog.

A helyszínre érkező tűzoltók a házban tomboló lángokat eloltva rátaláltak az idős asszonyra, akinek már csak elszenesedett holttestét tudták kivinni a lakásból.

A szomszédok a tanúvallomásokat felvevő rendőröknek elmondták, hogy az utóbbi időben a férfi meglehetősen agresszívan viselkedett az eltartott nénivel. A férfi mielőtt végzett magával, búcsúlevelet is hagyott hátra, ebből a rendőrök számára kiderült, hogy az idős asszonyt még a halál beállta előtt gyújtotta fel haragosa - tájékoztatta az Indexet Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az igazságügyi orvosszakértő jelenleg is azon dolgozik, hogy az idős asszony halálának pontos okát megállapítsa, végleges szakértői eredmény holnapra várható. A kettős haláleset körülményeit, a konfliktus mibenlétét a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja, büntetőeljárást indítva egyúttal az ügyben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.