Ambrus
-7 °C
3 °C

Levágott kéz a lakásajtó előtt

2001.08.30. 11:59
Levágott jobb kezet találtak egy IV. kerületi lakás ajtaja előtt. A testrész nejlonzacskóban hevert a földön, amelyről még azt sem lehet tudni, hogy férfihez vagy nőhöz tartozott. A BRFK Rendkívüli Halálesetek Osztálya államigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.
Levágott emberi kézfejet találtak szerda este egy IV. kerületi lakás előtt - tájékoztatta az Indexet a BRFK sajtóügyeletese. Az emberi kézre a Külső Szilágyi út egyik épületének negyedik emeleti lakása előtt bukkantak rá egy nejlonzacskóban.

A tulajdonost egyelőre nem találják
A BRFK Rendkívüli Halálesetek Osztálya egyelőre államigazgatási eljárás keretében folytatja a vizsgálatot. Az Index információi szerint holttestet mindeddig nem találtak a rendőrök.

Samu Attila, BRFK sajtóosztályának vezetője az MTI-nek elmondta: az eddigi vizsgálat szerint bizonyossá vált, hogy jobb kézről van szó. A csukló állapota miatt azonban nem lehet tudni, hogy férfihez vagy nőhöz, illetve milyen korú emberhez tartozott.

A magyar kriminalisztika történetében nem ismeretlen esetről van szó, hiszen 1996. május 7-én Nyékládházán találtak már egy csonkolt jobb kézfejet. Arról rövidesen megállapították, hogy egy 27 éves fiatalemberé, de őt azóta sem találták meg.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.