Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Korrupcióval vádolják a közgáz vezetőit

2006.09.04. 16:04
A Corvinus egyetem vezetését gyalázó feliratok jelentek meg a Közgáz Fővám téri épületének főbejáratánál és környékén. Az egyetem feljelentést tett és intézkedtek a feliratok eltüntetéséről.

Ismeretlenek összefirkálták a Corvinus Egyetem bejáratát és annak környékét, hétfőre virradó éjszaka, számolt be a hírről a HavariaPress. Az ismeretlenek a""tolvaj, áruló mondjon le"", ""hol a pénz?"" és a ""korrupció"" feliratokkal a vezetőséget, köztük Mészáros Tamás rektort, Kővári Attila gazdasági főigazgatót és a hallgatói önkormányzat vezetőjét, Stróbl Pétert kritizálták.


Tekintse meg képeinket!

Mészáros Tamás, az egyetem rektora megdöbbenve áll a történtek előtt és az Indexnek nyilatkozva visszautasította az őt ért alaptalan vádakat. A rektor beszámolója szerint este 11-kor még nem, hajnali négykor viszont már ott virítottak a feliratok az egyetem bejáratánál. Az intézmény vezetése a rendőrséghez fordult és intézkedtek arról is, hogy letisztítsák a vádaskodó feliratokat. Utoljára 3-4 hónapja jelentek meg hasonló gyalázkodó feliratok az egyetem falain, az akkori eset tetteseit még nem fogták el.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.