Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Oroszlánnal akart ölre menni

2004.01.13. 13:10
Isteni sugallatra mászott be az oroszlánok ketrecébe egy argentin férfi, és "bikaviadalosdit" akart játszani a vadállatok egyikével. A felhergelt oroszlán azonban rátámadt, és majdnem felfalta a meggondolatlan állatkerti látogatót.
A Buenos Aires-i állatkert oroszlánketrece előtt bámészkodók ijesztő jelenet szemtanúi lehettek hétfőn. Egy férfi átmászott az elválasztó falon, és beugrott a vadállatok ketrecébe, majd lekapta dzsekijét és mintha bikaviadalon lenne, ingerelni kezdte a békésen heverésző nagymacskák egyikét.

A 22 éves Lucas Tomas "sikerrel járt": a felbosszantott állat rátámadt, földre döntötte és többször beléharapott. A CNN úgy tudja, az amatőr oroszlánviador életét egy rendőr mentette meg, aki több riasztólövést adott le, hogy elijessze a bevadult oroszlánt.

A vakmerő férfit azonnal orvosok vették kezelésbe, több kisebb sérülést láttak el kezein, karjain és az arcán. Ezeken túl pszichológus is gondjaiba vette lelki sérülések miatt. Juan Carlos Ramares, a Fernandez kórház vezető orvosa elmondta, hogy a férfi a kihallgatása során elárulta a hatóságoknak, hogy Isten hangja szólt hozzá és utasította az oroszlánok felbőszítésére.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.