Salamon
7 °C
13 °C

Brutális gyilkosság Szabolcsban

2003.08.19. 09:38
Brutális gyilkosság áldozata lett a hétvégén egy 22 éves lány. A Szabolcs megyei Fényeslitkén szombat éjjel a diszkó után az egy évvel fiatalabb barátja kegyetlen módon megalázta, agyonverte és felgyújtotta.
A nyomozás eddigi adatai szerint a diszkózás után agyonverte, meggyalázta barátnőjét a 21 éves fiatalember. A Blikk úgy tudja, a gyilkosság után T. B. áthajtott autójával a lemeztelenített holttesten, végül felgyújtotta.

A lány felismerhetetlen testére vasárnap este bukkant rá egy autós. A gyilkos kétszer is visszatért, hogy a helyszínelők munkáját bámulja. Így buktatta le a körzeti megbízott.

A holttestet vasárnap késő este fedezték fel, amikor egy autós hajtott el a Fényeslitke mellett lévő, elhagyott almáskert mellett. Megállt, mert úgy látta, mintha egy láb lenne a gazban. Amikor megpillantotta a meztelen, véres holttestet, riasztotta a rendőröket. A férfi a látottak hatására egyébként sokkot kapott és orvosi ellátásra szorult. A rendőrségnek néhány órával a gyilkosság után sikerült elfogni a gyanúsítottat, aki rögtön beismerő vallomást tett.

A Blikk úgy tudja, a szadista gyilkos betegesen féltékeny volt áldozatára, akivel négy éve járt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.