Hajnalka
-1 °C
15 °C

Még nem jelentkeztek az ötmilliárdért

2003.12.01. 18:12
Bár ketten is bepróbálkoztak a nagynyertesek vonalán, eddig még senki sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy birtokában lenne az ötös lottó rekordnyereményt jelentő nyertes szelvénye. A nyertesnek már csak nyolcvannyolc napja maradt.
Nem jelentkezett hétfő délutánig az ötös lottó nyertese az ötmilliárd forintos rekordnyereményért - tájékoztatta az MTI-t Somorai László. A Szerencsejáték Rt. (SZRt.) szóvivője elmondta, eddig két hívást regisztráltak az úgynevezett nagynyertes számon, de egyik hívó sem tudta igazolni, hogy a nyertes szelvény birtokában lenne.

Az SZRt. biztonsági szakemberei ugyan tudják, hogy a nyertes szelvényt hol adták fel, egyelőre nem kívánják ezt nyilvánosságra hozni - tette hozzá. "Hatan vannak a biztonságiak, akik közül véletlenszerűen kerül kiválasztásra az a kettő, aki a nagy nyertessel is találkozik" - mondta a szóvivő. A szóvivő tájékoztatása szerint a lottózókban közzétett telefonszám vonalát is biztosították, így nem fordulhat elő, hogy azt lehallgatva, ismertté válik a nyertes kiléte.

Napközben a Petőfi Rádió egyik élő telefonos műsorának betelefonálója állította, hogy a rekordnyereményt külföldön élő nyugdíjas szülei nyerték meg. Az anonimitásához ragaszkodó férfi szerint a "nyertesek" jótékony célra fordítanák az összeg nagy részét.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.