Gyöngyi
2 °C
13 °C

Lövöldözés a Józsefvárosban: meghalt az áldozat

2003.07.09. 17:55
Belehalt sérüléseibe a józsefvárosi lövöldözés súlyos sérültje. A hírek szerint zsarolási ügy miatt kezdtek lövöldözni a szerda dél tájban.
Egy halálos áldozata és egy súlyos sérültje van annak a lövöldözésnek, amely szerdán fél tizenkettő körül robbant ki a Józsefvárosban - tudta meg a HavariaPress. A lövöldözésre a hírügynökség szerint törökök közti elszámolási vita szolgáltatott okot, melynek során két férfi megzsarolt egy harmadikat. Az áldozat egy török állampolgárságú férfi. A Józsefvárosi piacnál történt incindenskor a megzsarolt férfi védelmére kelt egyik ismerőse, aki rálőtt a zsarolókra. Sikerült mindkettőjüket eltalálnia, de a lövöldözésben eltalálták a megzsarolt férfit is, aki délután négy körül belehalt sérüléseibe. A török áldozat halálának pontos okát igazságügyi szakértők fogják megállapítani.

Tekintse meg Képeinket
Fotó: HavariaPress
Az egyik zsaroló is súlyosan megsérült, őt a mentők a Péterfi Sándor utcai kórházba szállították. A másik zsarolót lábon lőtték, és elmenekült, ám késő délután egy orvosnál elfogta a rendőrség Alsónémediben. A rendőrség elfogta a megzsarolt férfi lövést leadó ismerősét is, derül ki az ORFK honlapján olvasható közleményből.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.