Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Egy gyanús SMS miatt irtotta ki családját egy dél-afrikai rendőr

2005.05.18. 12:00
Véres ámokfutásba torkollott egy családi féltékenységi dráma a dél-afrikai Cape Town-ban. A férj a hálószobában fejbe lőtte feleségét, majd az utcára és a szomszédba menekülő gyerekeket is kivégezte. Végül felesége állítólagos szeretőjével végzett, akire egy gyanús SMS miatt lett féltékeny.

Öt halálos áldozata van egy Cape Town-i féltékenységi drámának, kedd éjjel egy rendőrtiszt lelőtte felesége feltételezett szeretőjét, miután végzett az asszonnyal és három kislányukkal, írja a news24.com, a dél-afrikai hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Öt halott

A szolgálaton kívüli rendőr véres ámokfutása este fél kilenc körül kezdődött. Az őrjöngő férfi előbb a milnertoni városrészben álló közös családi ház hálószobájába rontott, ahol egy 9 mm-es pisztollyal közvetlen közelről fejbe lőtte 35 éves feleségét.

A házaspár négy éves ikerkislányai a lövést hallva menekülni kezdtek, őket az utcán érte utol a 48 éves rendőr. A férfi a szomszédok szeme láttára a két gyermeket is fejbelőtte, majd egy évvel idősebb nővérük keresésére indult. A kislányt a szomszéd házában találta meg. Őt is agyonlőtte.

A rendőr ezután egy másfél kilométerre lévő házhoz gyalogolt, ahol egy 43 éves férfit, lőtt le, aki felesége állítólagos szeretője volt. Ekkorra a korábbi lövöldözés okozta sokkból magukhoz tért szomszédok már a nyomában voltak, és az utcán megtalált fegyverest többen leteperték. A rendőrök csak ezután tudták őrizetbe venni az ámokfutót és pisztolyát lefoglalni.

Egy SMS miatt

A szomszédok elmondták, hogy a háromgyerekes házaspár nem rég költözött a milnertoni házba. A férfi a szóbeszéd szerint egy a felesége telefonjában talált SMS miatt kezdett gyanakodni házastársára. Többször is megfenyegette az asszonyt, aki egy alkalommal a rendőrségre is elment, hogy védelmet kérjen férje ellen.

Május 10-ére virradóra hasonlóan véres dráma történt az Egyesült Államokban. Akkor egy kaliforniai ügyészségi nyomozó ölte meg ismeretlen okból anyósát, feleségét és három gyerekét, majd magával is végzett.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.