Zalán
6 °C
19 °C

Majomnak nézte és hasba lőtte feleségét

2004.09.22. 15:35
Tévedésből végzett feleségével egy malajziai öregember. A hetvenéves földműves azt hitte, egy majom garázdálkodik gyümölcsöskertjében.
Agyonlőtte feleségét egy hetvenéves malajziai paraszt Kampung Kuala Wauban, jelentette a New Strait Times. Az idős földműves éppen gyümölcsös kertjében takarítgatott, amikor egy árnyalakot vett észre egyik dukufáján.

A férfi azt gondolta, hogy egy majom garázdálkodik a kertben, ezért fegyveréért szaladt, és egy lövéssel leterítette a betolakodót, mondta el a lapnak K. Manhoran, a szövetségi nyomozóhivatal főfelügyelője. Az áldozat a földre zuhant, a férfi ekkor ismerte fel, hogy hatvannyolc éves feleségét lőtte le.

Azonnal riasztotta a szomszédokat, ám az asszony kórházba szállítás közben életét vesztette. A tettest gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, két év börtönbüntetésre ítélhetik.

Az idős férfi és neje már négy évtizede boldog házasságban élt. A tévedésből lelőtt asszonyt tizenhárom gyereke, száznál is több unokája és nyolc dédunokája gyászolja.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.