Mária
-7 °C
3 °C

Savval öntötték le egy kerületi polgármester autóját

2005.09.09. 12:02
A XVIII. kerületi polgármester autóját öntötték le a hajnali órákban maró anyaggal. A kerületben nem ez volt az első ilyen eset.

Maró anyaggal öntötték le péntekre virradóra a XVIII. kerület polgármesterének autóját, közölte a kerület rendőrkapitánya pénteken az MTI-vel.

A polgármester középkategóriájú autójának ezüst gyöngymetál fényezése teljesen tönkrement, az anyagi kár megközelíti a félmillió forintot. A kerület vezetője nem gyanakszik politikai üzenetként is felfogható garázdaságra, mondta az ezredes.

A kerületben eddig két-három hasonló esettel találkoztak, és akkor nagy értékű gépkocsikat rongáltak meg maró anyagokkal.

A vizsgálat elsősorban arra fog irányulni, hogy a mai eset összefüggésbe hozható-e az eddig történtekkel, tette hozzá a rendőrkapitány.

"Nem sejtek politikai jellegű üzenetet a rongálás mögött" - mondta a polgármesteri tisztségét 1994 óta betöltő Mester László Az autórongálás miatt a pénteki hivatalos programjaimat azonban kénytelen voltam lemondani, tette hozzá a szocialista politikus.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.