Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Betemetik a gödröket Medgyessy utcájában

2003.11.06. 12:15
Kapcsolódó cikkek (1)
A Fővárosi Közterület-Fenntartó Rt. aszfaltozza Medgyessy Péter miniszterelnök utcájátának legkritikusabb szakaszait. A munkagépek csütörtökön éppen a kormányfő háza előtt dolgoztak, a Főkefe munkatársa szerint a Stromfeld Aurél utca balesetveszélyes részeit a következő napokban állítják helyre. Szegedi Péter, a Főkefe szóvivője szerint semmi szenzáció nincs abban, hogy épp a kormányfő utcájában aszfaltoznak.
#alt#
A háttérben a miniszterelnök háza
Néhány hete Medgyessy Péter miniszterelnök éppen lánya elkószált tacskóját próbálta visszacsalogatni, amikor beleesett egy gödörbe. A kormányfőnek nagyobb baja nem esett, csak részleges Achilles ín szakadást szenvedett.

Az Index viszont kiderítette, hogy az útfelújítások során csütörtökön jutottak el a kormányfő utcájáig, bár a hírek nem szóltak arról, hogy a Stromfeld Aurél utcában érte-e Medgyessyt a baleset. A Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. munkatársai jelenleg a miniszterelnök házától pár lépésnyire javítják az útburkolatot.

A főkefe helyszínen tartózkodó munkatársa nem halott a kormányfő balesetéről, viszont jelezte: az utca legkritikusabb szakaszait újraaszfaltozzák, így küszöbölve ki a potenciális balesetveszélyt. Szegedi Péter, a cég szóvivője az Indexnek úgy nyilatkozott: semmi szenzáció nincsen a munkálatokban, azt a Főkefe vagy a főváros, vagy pedig a kerület megbízása alapján javítja ki, attól függ a megrendelő, hogy kerületi, avagy fővárosi kezelésű-e az út. A szóvivő nem tudott részleteket a konkrét munkálatokról, ugyanakkor megjegyezte, hogy tucatnyi helyen zajlik egyszerre az utak balesetmentesítése.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!