Hajnalka
0 °C
14 °C

Telefonhívás védheti meg Hajdút

2003.12.10. 08:25
A móri bankrablással közel azonos időben beszélt egy férfi Hajdú Lászlóval, a vérengzés gyanúsítottjával, akinek hangja nem volt izgatott és háttérzajt sem lehetett hallani. A Népszava információi szerint a kérdéses időpontban Hajdú Budapestről beszélt.
Perdöntő lehet az a tanúvallomás a móri mészárlás ügyében, amelyet egy férfi tett hónapokkal ezelőtt az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán - írja a Népszava. Egy ingatlanvásárlás miatt a móri vérengzéssel közel azonos időben beszélt Hajdú Lászlóval egy tanú - tájékoztatta a lapot hajdú védője.

Hajdú László nem sokkal a móri mészárlás előtt akarta eladni csepeli házát. Az egyik érdeklődőnek a vérengzés előtti napon mutatta meg az ingatlant. Másnap a férfi visszajelzett Hajdúnak. A vevőjelölt a rendőrségen "kérdés nélkül, magától mondta el", hogy a gyanúsított hangja nem volt izgatott, háttérzajt sem hallott, amiből arra lehetett volna következtetni, hogy épp autóban ült volna. A Népszava úgy tudja, hogy a nyomozás adatai szerint Hajdú a kérdéses időpontban Budapestről beszélt.

Az ORFK illetékese nem kívánta kommentálni információkat. A rendőrség néhány hónapja még úgy tervezte, hogy novemberig lezárják a móri ügy aktáit, és vádemelési javaslattal küldik el őket az ügyészségre. A napokban Garamvölgyi László kommunikációs igazgató úgy nyilatkozott, hogy az év végéig kerül sor az iratismertetésre

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.