Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Fegyveres rablók karamboloztak a VII. kerületben?

2003.02.03. 15:14
A rendőrség nem erősítette meg a HavariaPress értesülését, miszerint elfogtak egy motorral menekülő fegyveres rablót a VII. kerületi Damjanich utcában.
A hírügynökség úgy tudja, hogy ketten fegyverrel próbáltak meg kirabolni egy üzletet a VII. kerületben, majd egy cross-motoron próbáltak elmenekülni, de nagy sebességgel egy autónak ütközve balesetet szenvedtek.

Fegyverek a helyszínen

Fotó: HavariaPress
A motorosok egyike törött lábbal a baleset helyszínén maradt, őt a rendőrség elfogta. Társa egy személyautóval elmenekült. A helyszínen a rendőrök megtalálták az elkövetők fegyvereit és parókáit.

A BRFK sajtóügyeletese az Indexnek azt mondta, hogy egyelőre csak a baleset tényét tudják megerősíteni. Arról még nincs információjuk, hogy miért voltak fegyverek a motorosoknál, honnan jöttek és hová tartottak.

Kórházban őrzik az egyik motorost

A HavariaPress információi szerint a törött lábú motorost a VII. kerületi Péterfy Sándor utcai kórházba szállították, ahol ellátták sérülését. A fegyveres rablót rendőrök őrzik a kórházban. A rendőrség jelenleg nyomozást folytat, hogy mire használhatták fegyvereiket a motorral menekülő férfiak.

Az ügyben - fegyverszakértő bevonásával - közúti veszélyeztetés és lőfegyverrel való visszaélés miatt indult eljárás.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.