Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Tizenhat évig őrizte a holttestet szekrényében

2003.06.29. 11:33
Tizennyolc év után sem sikerült megoldani azt rejtélyt, hogy hogyan halt meg az a csecsemő, akinek holttestét 2001-ben találták meg egy torontói lakásban.
Amikor a 45 éves Joanne Pattersont 2001-ben holtan találták meg elegáns torontói lakásában, a rendőrök alaposan átvizsgálták a lakást. Legnagyobb megdöbbenésükre egy csecsemő mumifikálódott holttestét találták egy szekrényben. A gyermeken egy pelenka nadrág és egy póló volt, a testet pedig egy gyapjú takaróba csavarták, amelyet egy szemeteszsákba helyeztek. Orvosszakértők később megállapították, hogy a csecsemő 1985-ben hunyt el. A DNS vizsgálatok azt is kimutatták, hogy Patterson volt a gyermek anyja. A rákban elhunyt Patterson sikeres üzletasszony volt, aki nem állt elmeorvosi kezelés alatt.

Jim Cairns, Ontario állam halottkéme elmondta: a csecsemő halálának oka nem ismert, de az egyetlen ember aki felvilágosítással tudna szolgálni a történtekről ugyancsak halott. A vizsgálatok során csak annyit sikerült megállapítani, hogy a gyermek születése után pár nappal hunyt el. Patterson pedig meg akarta őrizni a gyermek testét.

Az apa nem tudott róla

A nyomozóknak sikerült a gyermek apját is megtalálniuk, aki pillanatnyilag a nagy-britanniai Manchesterben él. A férfi azt állítja: nem is tudta, hogy gyermeke van, jelentette a BBC.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!