Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Négy halott a 4-es főúton

2002.11.07. 18:36
Négy halálos áldozata és két súlyos sérültje van annak a közúti közlekedési balesetnek, amely csütörtökön délután történt a 4-es számú főközlekedési úton, Püspökladány határában.
Kozma Imre százados, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: egy Budapest felől közlekedő, kavicsot szállító kamion eddig ismeretlen okokból áttért az úttest menetirány szerinti baloldalára, s ott nekiütközött két személygépkocsinak, azután nekicsapódott egy kisteherautónak, végül frontálisan összeütközött egy osztrák kamionnal. Kozma Imre tájékoztatása szerint az egyik személyautóban a helyszínen életét vesztette egy 8 hónapos kisgyerek; szüleit - akiket hidegvágókkal szabadítottak ki az összeroncsolódott kocsiból - súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel, illetve mentőautóval szállították a debreceni Kenézy Gyula Kórház baleseti sebészetére.

A kamionok frontális ütközése következtében az osztrák kamionban utazó két személy a helyszínen meghalt, és életét vesztette az eddig ismeretlen okból az úttest baloldalára áttért kamion sofőrje is.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.