Blanka, Bianka
9 °C
18 °C

Négy halott a 4-es főúton

2002.11.07. 18:36
Négy halálos áldozata és két súlyos sérültje van annak a közúti közlekedési balesetnek, amely csütörtökön délután történt a 4-es számú főközlekedési úton, Püspökladány határában.
Kozma Imre százados, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: egy Budapest felől közlekedő, kavicsot szállító kamion eddig ismeretlen okokból áttért az úttest menetirány szerinti baloldalára, s ott nekiütközött két személygépkocsinak, azután nekicsapódott egy kisteherautónak, végül frontálisan összeütközött egy osztrák kamionnal. Kozma Imre tájékoztatása szerint az egyik személyautóban a helyszínen életét vesztette egy 8 hónapos kisgyerek; szüleit - akiket hidegvágókkal szabadítottak ki az összeroncsolódott kocsiból - súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel, illetve mentőautóval szállították a debreceni Kenézy Gyula Kórház baleseti sebészetére.

A kamionok frontális ütközése következtében az osztrák kamionban utazó két személy a helyszínen meghalt, és életét vesztette az eddig ismeretlen okból az úttest baloldalára áttért kamion sofőrje is.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.